B-laget ble avdelingsmestere for vårsesongen i 7. divisjon!

Postet av Stokke IL den 29. Jun 2022

Gratulerer så mye til Stokke IL Fotball sitt B-lag med 1. plass i 7. divisjon avdeling 1 for vårsesongen. Ni kamper har resultert i syv seire og to uavgjorte, og en imponerende målforskjell på 32-10.Suksess på Norges største oreinteringsfestival!

Postet av Stokke IL den 28. Jun 2022

Sist helg var det Norges største o-festival på Kongsvinger, og der var Stokke IL Orientering representert. Magnus vant både spriten og mellomdistansen i H15, mens Onno vant sprinten i H60. Gratulerer til begge to, og Stokke IL Orientering. Imponerende resultater.

 NM Petanque 2022 ble en stor suksess!

Postet av Stokke IL den 27. Jun 2022

Stokke IL Petanque sin egne juniorspillere!

 

Hjertelig takk for idrettsgleden som ble vist gjennom store smil og god stemning i løpet av NM-dagene 23. - 26. juni. Gjennomføringen av NM ble Stokke IL Petanque sin store medalje, og Stokke IL er svært fornøyde med arrangementet. Det ga mersmak! Tusen takk til alle våre samarbeidspartnere som har vært med på å gjøre dette mulig. Det settes pris på!

Et bildedryss fra NM Petanque 2022 i Stokke kan du finne på vår facebookside.
Hvis du eller din klubb har flotte bilder fra NM, send de gjerne til dagligleder@stokkeil.no.

NM Petanque 2022 er i gang!

Postet av Stokke IL den 23. Jun 2022

Da er NM Petanque 2022 offisielt åpnet av Ordfører Bjørn Ole Gleditsch og styreleder Hans Martin Bærefjell. Ta gjerne med familie, venner og bekjente til Stokke Idrettspark i løpet av NM-dagene 23-26. juni for å oppleve idrettsglede på nært hold. Kanskje Petanque er spillet for nettopp deg?


Se video fra åpningen her!
Camp Stokke og Midtsommerløpet 2022

Postet av Stokke IL den 21. Jun 2022

I helgen gikk Camp Stokke og Midtsommerløpene av stabelen. Ungdommene møtte opp på Melsom skole med godt humør. Gjennom helgen var det god stemning og ekte treningsglede. Gjengen her var i aldergruppen 13-16 og representerte store deler av Norge. På fredagen var det trening på Vear etterfulgt av lasagne og en varm dusj etter en regnfull sprint i gatene. Plutselig var det lørdag og Midtsommerløpene var i gang. Ungdommene ble her møtt av o-løpere i alle aldre og en krevende sprint ved Oslofjord Convention Center. Det var strålende sol og det ble da selvfølgelig bading etter løpet. Kvelden til ungdommene ble avsluttet med taco, en god dose godis og et foredrag av Kim Ritcher fra Sandnes OK. Han snakket med de unge om Hovedløpet og O-landsleieren , som skal avholdes i Sandnes august 2022. Ungdommene fikk da høre om hva de kan forvente der. Søndagen ble nok en solfylt dag i Melsomvik medmidsommerløp dag 2. Nok en dag med gode prestasjoner av o-løpere i alle aldre.
Camp Stokke ble nok en gang en suksess og vi håper på like bra vær og enda flere påmeldte i 2023!

Som mange av dere sikker så, ble det tatt en god del bilder under løpet. Så om noen er interesserte i flere bilder, kan dere gjerne ta kontakt med @stokkeil_orientering på Instagram! Finalebanen til NM Petanque er klar!

Postet av Stokke IL den 20. Jun 2022

Her kan dere se noen bilder fra den helt nye Petanquebanen vår. En fantastisk jobb fra flere ressurspersoner har virkelig gjort seg de siste dagene.
Banen er bak tribunen til hovedbanen til fotballen, og den har blitt rammet inn med flott kantstein. NM Petanque 2022 i Stokke IL er straks i gang, og der gjenstår bare siste finish på anlegget. Vi håper å se deg og dine under NM-dagene i Stokke 23-26. juni.
Ferdig bane innrammet av flott kantstein 

Fjerning av jord og gress

 

Overlaget fjernet og klar for neste steg

 

Flott bane!

 Nyhetsbrev 5 - NM Petanque 2022

Postet av Stokke IL den 16. Jun 2022

Nyhetsbrev nr. 5 - NM 2022

STOKKE IDRETTSLAG – NM PETANQUE 23-26.juni 2022  

Nå er det under en uke igjen til NM i Stokke, og vi gleder oss. Ta gjerne med partytelt og stoler til NM, slik at du og din klubb kan skape en god oase mellom kampene. I Stokke blir det idrettsglede, fellesskap og utfordringer!

Banestatus:

Banene har blitt harde og fine, og vi har både vanning, salting og tromling i bakhånd hvis det skulle endre seg. De har blitt slåddet og vedlikeholdt godt den siste tiden. Banene vil bli merket på onsdag.

Et bilde som inneholder himmel, utendørs, felt, naturAutomatisk generert beskrivelse

Finalebanen er også straks ferdig, og den blir lekkert innrammet med kantstein. Rundt banen vil det bli tribuner og god stemning. Kort vei til de andre banene, og ikke minst kiosken.

Et bilde som inneholder bakke, himmel, utendørs, utendørsobjektAutomatisk generert beskrivelse

Mat: 

Kioskene vil åpne 08.30, og stengetiden vil nok avhenge litt av trafikken. Grilling av pølser og burgere vil foregå i middagstiden 15-17. Ellers vil du få ta i mye godt fra kiosken.
 Husk også vår samarbeidspartner Spor3 som har meget god thaimat.

Annet:

Trippel Mix gjennomføres i NM veka i Skien, og planen fra NRK nå er at dette blir sendt 14:10 til 15:25 på NRK1 fredag 24. juni. Det kan være spennende å dra frem fra arkivet etter morsomme dager i Skien og Stokke.

Har du eller din klubb spørsmål om NM-dagene i Stokke, ta kontakt med petanque@stokkeil.no eller dagligleder@stokkeil.no.

KM sprintstafett for Orienteringsgruppa

Postet av Stokke IL den 15. Jun 2022

I helgen var Orienteringsgruppa på KM sprintstafett i Holmestrand. Stokke IL stilte med fem lag. Det endte med med gull til Runar og Ragnar i H140 og sølv til Jens og Alexander i H13-16! Tine Fotballskole nærmer seg!

Postet av Stokke IL den 10. Jun 2022

Tine Fotballskole 20. – 22. juni 2022  

Tine Fotballskole er et arrangement for barn i alderen 6 – 12 år, og viktig for breddeaktiviteten i vårt lokalmiljø. Du trenger ikke å være medlem av Stokke IL eller Stokke IL fotball for å delta – se mer info på QR-koden.

Påmelding:

Qr code
Description automatically generated

 

Det legges vekt på god gjennomføring og et inkluderende, trygt, morsomt og lærerikt arrangement for barna våre. Vi har økonomiske støtteordninger for de som har behov, ta kontakt med ansvarlig for Tine Fotballskole Robin Rasmussen på mobil 91545747 / e-post robras@siv.no
Pinsestafett for O-gruppa

Postet av Stokke IL den 9. Jun 2022

Stokke IL Orientering hadde en varm og solfylt pinse på Skrim, og den ble avsluttet med ungdomsstafett. Orienteringsgutta våre leverte en solid stafett med 4.plass i et startfelt på 17 lag.
Mange løp godt i både teknisk og fysisk krevende terreng. Løypene var levert av Kongsberg OL, og Orienteringslaget Tønsberg og Omegn.