SpareBank 1 Stiftelsen BV med tidlig julegave til Stokke IL

Postet av Stokke IL den 2. Des 2021

200 000,- kr til nytt styrkerom!

I slutten av november fikk daglig leder, Håkon Kjølstad Nilsen, beskjed om at SpareBank 1 Stiftelsen BV tildelte idrettslaget 200 000,- kr. Disse pengene skal gå til styrkerommet i kjelleren av Stokkehallen. Rommet er tomt den dag i dag, og ideen om et styrkerom er det ungdommen i idrettslaget som har løftet frem via sin ungdomsrepresentant i styret, Julie Aas-Bergsholm. Prosjektet som idrettslaget skal gjennomføre i 2022 har med andre ord fått en fantastisk start. Julie er en av medlemmene i prosjektgruppa, og gleden av tildelingen var stor! 

Stokke IL ønsker å skape en sosial og aktiv samlingsplass som vil være kjærkommen i rar tid. Rommet vil også bli viktig i det skadeforebyggende arbeidet til gruppene. For idrettslaget er det også viktig å drive på en mest mulig bærekraftig måte, så utstyret som skal inn i kjelleren skal kjøpes brukt. Vi gleder oss til å sette i gang med prosjektet!

Vi er svært takknemlig for tildelingen, og ønsker å rekke en stor takk til SpareBank 1 Stiftelsen BV som er med på å gjøre drømmer til virkelighet! 
Kommentarer

— Guest
Captcha