Tine Fotballskole ble en suksess!

Postet av Stokke IL den 23. Aug 2022

Tradisjonen tro, arrangerte Stokke IL Fotball Tine Fotballskole første uken etter skoleferien var i gang. 159 barn i alderen 6 – 12 år deltok, og vi som arrangerte synes vi opplevde glade barn som hadde det gøy underveis. I støtteapparatet, som talte 40-50 ungdommer og voksne, ble det lagt ned en formidabel innsats for at fotballskolen skulle oppleves inkluderende, trygg og morsom. Fair-play både på og utenfor banen var gjentagende tema.

I år hadde vi et ekstra fokus på jenter, og i den forbindelsen hadde vi leid inn Charlotte Lade fra London for freestyle/triksing. Hun har bl.a. trikset med fotball-kjendiser som Ronaldo, Messi, Neymar jr. og hele Tottenham Hotspurs. Det var populært, og mange autografer ble skrevet.

30% av instruktørene/hjelperne på fotballskolen var jenter/kvinner, mens 22% av de 159 deltakerne var jenter. Flesteparten av de involverte i støtteapparatet under gjennomføringen (utenom instruktørene/hjelperne) var dog kvinner. Vi satser på flere jenter/kvinner som deltakere/instruktører, og flere menn i støtteapparatet, til neste år!

De minste fikk kjølt seg ned med vannspreder i varmen, og tok noen velfortjente pauser på lekeplassen like ved. Vi fikk servert sunn og deilig frukt til barna om formiddagen og ettermiddagen hver dag, og det ble servert grovt brød med ulike pålegg til lunsj. Siste dagen dro vi til med grillmat til lunsj. Etter tre herlige dager, fikk alle barna med seg hjem t-skjorte, sekk og ball til odel og eie, samt diplom for deltakelsen.

Stokke IL Fotball takker instruktører/hjelpere og øvrig støtteapparat masse for innsatsen, uten dere klarer vi ikke å arrangere fotballskole. En takk også til Tine, Andebu Sparebank og Meny, for godt samarbeid i forbindelse med fotballskolen.

Sportslig hilsen Stokke IL Fotball

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.