STOKKE IL HÅNDBALL - SAMARBEIDSPARTNERE 

Ønsker din bedrift å være med på å løfte Stokke Idrettslag og Håndballgruppa videre? Vi skreddersyr en avtale etter deres ønsker.
Ta kontakt på handball@stokkeil.no


SPONSORER

AT-Bygg AS er et byggmesterfirma som kan hjelpe deg med alt innen bygning. De har en bred kompetanse som igjen gir deg det beste resultatet. AT-Bygg AS har erfaring fra bolig, næring, butikk, landbruk og offentlige bygg. De har lokaler i Stokke.

Bob Trafikkskole tilbyr trafikkopplæring i alle førerkortklasser. De har kontorer i Tønsberg, samt oppmøtested på Borgeskogen i Stokke. Hos de har du muligheten til å ta førerkortet billigere gjennom en ververabatt!


Systemlink tilbyr både tjenester innenfor regnskap, system og rådgivning. Med lang fartstid i bransjen er de en solid samarbeidspartner for små- og mellomstore bedrifter med fokus på kvalitet, trygghet, enkelhet og effektivitet. De holder til på Borgeskogen.


L-Röisgård AS har drevet med kraner og transport i over 30 år. De gjør transport blant annet innenfor båt og takstoler, samt montering innenfor stål og glass. De holder til på Borgeskogen.


Jotun er en av verdens ledende malingsleverandører. De leverer fantastiske produkter både til innen- og utendørsmaling. Den tradisjonelle bedriften har hovedkvarter i Sandefjord, hvor det ligger to store produksjonsanlegg.